Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management vielen de Europese bedrijven resultaten. De winst per aandeel daalde gemiddeld met 2,70%, de omzet met 1,70%. De opleving van de Europese economie vertaalt zich voorlopig nog niet in Europese bedrijfsresultaten.

Qua winst per aandeel waren er 47,80% van de bedrijven die beter deed dan verwacht, 51,80% van de bedrijven stelde teleur. Op het vlak van omzet was het verschil volgens Juvyns zelfs nog groter: 39,80% meevallers tegenover 59,60% tegenvallers. Vraag is hoe de winsten in de komende kwartalen zullen evalueren.

Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management vielen de Europese bedrijven resultaten. De winst per aandeel daalde gemiddeld met 2,70%, de omzet met 1,70%. De opleving van de Europese economie vertaalt zich voorlopig nog niet in Europese bedrijfsresultaten. Qua winst per aandeel waren er 47,80% van de bedrijven die beter deed dan verwacht, 51,80% van de bedrijven stelde teleur. Op het vlak van omzet was het verschil volgens Juvyns zelfs nog groter: 39,80% meevallers tegenover 59,60% tegenvallers. Vraag is hoe de winsten in de komende kwartalen zullen evalueren.