Op de beurzen lijken de beleggers zich daar niet te veel van aan te trekken, zowel de Europese als de Amerikaanse beurzen blijven op recordjacht. Volgens de analisten zijn Europese aandelen nog steeds goedkoop, terwijl er nog altijd extra waarde te rapen valt.

Maar is een waarschuwing hier op zijn plaats. De Europese bedrijfsresultaten lopen achter op de Amerikaanse en het verschil tussen beiden wordt bovendien alsmaar groter. Bovendien is er de sterke euro die op de resultaten weegt en die weinig goeds laat vermoeden voor de economie.

Op de beurzen lijken de beleggers zich daar niet te veel van aan te trekken, zowel de Europese als de Amerikaanse beurzen blijven op recordjacht. Volgens de analisten zijn Europese aandelen nog steeds goedkoop, terwijl er nog altijd extra waarde te rapen valt. Maar is een waarschuwing hier op zijn plaats. De Europese bedrijfsresultaten lopen achter op de Amerikaanse en het verschil tussen beiden wordt bovendien alsmaar groter. Bovendien is er de sterke euro die op de resultaten weegt en die weinig goeds laat vermoeden voor de economie.