Dat stemt overeen met ongeveer 42% van de totale marktkapitalisatie. Tot dusver waren de getoonde resultaten niet echt overtuigend, gemiddeld is er sprake van een daling van de winst met 2,40%. Van de krimp in de bedrijfsresultaten liggen de beleggers voorlopig echter niet echt wakker.

Het momentum op de Europese beurzen lijkt iets te verbeteren, waarbij de beleggers proberen te anticiperen op een verbetering van de bedrijfsresultaten. Algemeen blijft het sentiment in de Europese bedrijfswereld echter aarzelend, de vraag is of daar op korte termijn verbetering in zal komen.

Dat stemt overeen met ongeveer 42% van de totale marktkapitalisatie. Tot dusver waren de getoonde resultaten niet echt overtuigend, gemiddeld is er sprake van een daling van de winst met 2,40%. Van de krimp in de bedrijfsresultaten liggen de beleggers voorlopig echter niet echt wakker. Het momentum op de Europese beurzen lijkt iets te verbeteren, waarbij de beleggers proberen te anticiperen op een verbetering van de bedrijfsresultaten. Algemeen blijft het sentiment in de Europese bedrijfswereld echter aarzelend, de vraag is of daar op korte termijn verbetering in zal komen.