Nu het Griekse parlement zijn goedkeuring gegeven heeft, beleven de beurzen een opluchtingsrally.

De Europese bankensector veert n.a.v. het Griekse nieuws opnieuw op en Leleux vermoedt dat deze sector nog een belangrijke inhaalbeweging kan maken.

En vermits de bank- en verzekeringssector nogal wat gewicht uitmaakt in de Euro Stoxx 50 leidt het herstel van deze aandelen tot een stijging van de Euro Stoxx 50.

De enige vraag waar we op dit ogenblik nog een beetje mee worstelen, is de vraag of we de bodem in de Euro Stoxx 50 al gezien hebben op 2.692,95 punten (de bodem van 16 juni 2011).

Nu het Griekse parlement zijn goedkeuring gegeven heeft, beleven de beurzen een opluchtingsrally. De Europese bankensector veert n.a.v. het Griekse nieuws opnieuw op en Leleux vermoedt dat deze sector nog een belangrijke inhaalbeweging kan maken. En vermits de bank- en verzekeringssector nogal wat gewicht uitmaakt in de Euro Stoxx 50 leidt het herstel van deze aandelen tot een stijging van de Euro Stoxx 50. De enige vraag waar we op dit ogenblik nog een beetje mee worstelen, is de vraag of we de bodem in de Euro Stoxx 50 al gezien hebben op 2.692,95 punten (de bodem van 16 juni 2011).