Royal Bank of Scotland ziet de koers meer dan 50% dalen, terwijl ook HSBC en vooral Lloyds Banking fors lager wordt gezet. Barclays kan de schade min of meer binnen de perken houden.

In andere landen is het plaatje in de banksector al niet veel beter. In Frankfurt verliezen zowel Deutsche Postbank als Deutsche Bank meer dan 10%. De Deense regering zag zich genoodzaakt om het noodplan voor de banken te vergroten.

De Franse beurzen vormen geen uitzondering op de regel, in Parijs moeten zowel Société Générale als BNP Paribas fors terrein prijsgeven. De koers van BNP Paribas viel terug tot het laagste niveau sinds 1999.

Royal Bank of Scotland ziet de koers meer dan 50% dalen, terwijl ook HSBC en vooral Lloyds Banking fors lager wordt gezet. Barclays kan de schade min of meer binnen de perken houden. In andere landen is het plaatje in de banksector al niet veel beter. In Frankfurt verliezen zowel Deutsche Postbank als Deutsche Bank meer dan 10%. De Deense regering zag zich genoodzaakt om het noodplan voor de banken te vergroten. De Franse beurzen vormen geen uitzondering op de regel, in Parijs moeten zowel Société Générale als BNP Paribas fors terrein prijsgeven. De koers van BNP Paribas viel terug tot het laagste niveau sinds 1999.