Jamie Dimon, chief executive van JPMorgan Chase & Co, waarschuwt dat de gezondheidssituatie van de Europese banken nog steeds veel te wensen overlaat. In tegenstelling tot de Amerikaanse banken hebben de Europese zich nog niet volledig hersteld van de grote bankencrisis.

De meeste analisten zijn van mening dat verschillende Europese banken niet heelhuids door de stress tests zullen raken. De Amerikaanse banken kunnen opnieuw hun werk, het financieren van de economie en het bevorderen van de tewerkstelling, doen, maar bij de Europese is dat nog niet het geval.

Jamie Dimon, chief executive van JPMorgan Chase & Co, waarschuwt dat de gezondheidssituatie van de Europese banken nog steeds veel te wensen overlaat. In tegenstelling tot de Amerikaanse banken hebben de Europese zich nog niet volledig hersteld van de grote bankencrisis. De meeste analisten zijn van mening dat verschillende Europese banken niet heelhuids door de stress tests zullen raken. De Amerikaanse banken kunnen opnieuw hun werk, het financieren van de economie en het bevorderen van de tewerkstelling, doen, maar bij de Europese is dat nog niet het geval.