Enkele Europese banken maakten vanmorgen wisselvallige cijfers bekend. Société Générale bleef met de cijfers onder de verwachtingen, maar kondigde anderzijds besparingen aan voor een bedrag van 900 miljoen euro. De koers opende toch ruim 3% hoger.

Crédit Agricole maakte anderzijds resultaten bekend die in lijn met de verwachtingen lagen. De winst steeg als gevolg van de verkoop van de Duitse dochter. Per saldo komt de koers van CA nauwelijks van plaats. Dat geldt ook voor die van Commerzbank, dat iets beter dan verwachte resultaten bekendmaakte.

Enkele Europese banken maakten vanmorgen wisselvallige cijfers bekend. Société Générale bleef met de cijfers onder de verwachtingen, maar kondigde anderzijds besparingen aan voor een bedrag van 900 miljoen euro. De koers opende toch ruim 3% hoger. Crédit Agricole maakte anderzijds resultaten bekend die in lijn met de verwachtingen lagen. De winst steeg als gevolg van de verkoop van de Duitse dochter. Per saldo komt de koers van CA nauwelijks van plaats. Dat geldt ook voor die van Commerzbank, dat iets beter dan verwachte resultaten bekendmaakte.