Hank Smith, chief investment officer bij Haverford Trust, is van mening dat het probleem van de Europese banken verre van opgelost is, zoals ook wordt aangetoond door de evolutie van de beurskoersen. Er is nog meer geld nodig om te overleven en dat zal binnenkort duidelijk worden.

Banken zijn zonder meer goedkoop

Hank Smith, chief investment officer bij Haverford Trust, is van mening dat de banken momenteel erg goedkoop gewaardeerd worden op de beurs, iets wat op de eerste plaats geld voor de Amerikaanse beursaandelen. Er is momenteel een groot opwaarts potentieel beschikbaar.

Het aanvaarden van de regels van Basel III gaat de banken met grote uitdagingen confronteren, zeker wat de Europese banken betreft.

Hank Smith, chief investment officer bij Haverford Trust, is van mening dat het probleem van de Europese banken verre van opgelost is, zoals ook wordt aangetoond door de evolutie van de beurskoersen. Er is nog meer geld nodig om te overleven en dat zal binnenkort duidelijk worden. Banken zijn zonder meer goedkoop Hank Smith, chief investment officer bij Haverford Trust, is van mening dat de banken momenteel erg goedkoop gewaardeerd worden op de beurs, iets wat op de eerste plaats geld voor de Amerikaanse beursaandelen. Er is momenteel een groot opwaarts potentieel beschikbaar. Het aanvaarden van de regels van Basel III gaat de banken met grote uitdagingen confronteren, zeker wat de Europese banken betreft.