Vooral naar de posities in Zuid-Europese staatsobligaties wordt uitgekeken. Het bericht over de publicatie van nieuws over de staatsobligaties is afkomstig van het Committee of European Banking Supervisors.

De toezichthouders hebben aan de grootste banken uit 30 Europese landen gevraagd om een overzicht te geven van het totaal bedrag aan staatsobligaties in de portefeuille.

Ook wordt gekeken naar de spreiding van die obligaties. De banken wordt ook gevraagd of de staatsobligaties op de balans zijn opgenomen, dan wel in het trading boek.

Vooral naar de posities in Zuid-Europese staatsobligaties wordt uitgekeken. Het bericht over de publicatie van nieuws over de staatsobligaties is afkomstig van het Committee of European Banking Supervisors. De toezichthouders hebben aan de grootste banken uit 30 Europese landen gevraagd om een overzicht te geven van het totaal bedrag aan staatsobligaties in de portefeuille. Ook wordt gekeken naar de spreiding van die obligaties. De banken wordt ook gevraagd of de staatsobligaties op de balans zijn opgenomen, dan wel in het trading boek.