Iedereen kijkt nu uit naar wat de volgende fase in de Europese begrotingscrisis zal worden. Inmiddels hebben de Griekse financiële markten zich grotendeels herpakt.

De koerstop van de beurs in Athene in februari dit jaar acteert volgens Theodoor Gilissen Bankiers als weerstandgrens. Direct doorgaande koersstijgingen ontkrachten de ontwikkeling van een (H)oofd-(S)chouderpatroon, echter direct terugkerende zwakte zou om extra aandacht vragen gelet op de hiervoor beschreven technische condities van de aandelen-markten.

De Europese DJ Stoxx 600 Banks sector noteert nabij een horizontale weerstand in combinatie met een negatieve divergentie in de RSI. De outperformance ten opzichte van de DJ Stoxx 600 index in de afgelopen weken houdt volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog aan.

Iedereen kijkt nu uit naar wat de volgende fase in de Europese begrotingscrisis zal worden. Inmiddels hebben de Griekse financiële markten zich grotendeels herpakt. De koerstop van de beurs in Athene in februari dit jaar acteert volgens Theodoor Gilissen Bankiers als weerstandgrens. Direct doorgaande koersstijgingen ontkrachten de ontwikkeling van een (H)oofd-(S)chouderpatroon, echter direct terugkerende zwakte zou om extra aandacht vragen gelet op de hiervoor beschreven technische condities van de aandelen-markten. De Europese DJ Stoxx 600 Banks sector noteert nabij een horizontale weerstand in combinatie met een negatieve divergentie in de RSI. De outperformance ten opzichte van de DJ Stoxx 600 index in de afgelopen weken houdt volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog aan.