Veel buitenlandse beleggingsgeld vindt opnieuw de weg naar de Europese beurzen en dat vertaalt zich in forse koersstijgingen zoals we die bijvoorbeeld gisteren zagen. Daarbij worden vooral de banken gezocht, met op de beurs van Brussel KBC gisteren als outperformer.

BNP Paribas en Banco Santander zagen hun koersen woensdag met telkens meer dan 5% stijgen, waarbij laatstgenoemde de sterkste stijging in meer dan zeven maanden liet optekenen. Ook Barclays Plc en Societe Generale SA pakten met stevige winsten uit.

Veel buitenlandse beleggingsgeld vindt opnieuw de weg naar de Europese beurzen en dat vertaalt zich in forse koersstijgingen zoals we die bijvoorbeeld gisteren zagen. Daarbij worden vooral de banken gezocht, met op de beurs van Brussel KBC gisteren als outperformer. BNP Paribas en Banco Santander zagen hun koersen woensdag met telkens meer dan 5% stijgen, waarbij laatstgenoemde de sterkste stijging in meer dan zeven maanden liet optekenen. Ook Barclays Plc en Societe Generale SA pakten met stevige winsten uit.