De Europese autoverkopen zijn in december in totaal met 13,30% gestegen, zo blijkt uit de cijfers verstrekt door de European Automobile Manufacturer's Association (ACEA). Uitgedrukt in volumes zijn de verkopen van wagens op jaarbasis echter opnieuw gedaald.

De groei van de verkopen in december was de grootste sinds december 2009, aldus de ACEA. Anderzijds waren de verkopen voor de maand december de op twee na zwakste voor de maand december in de afgelopen 10 jaar. In 2013 zijn de autoverkopen met 1,70% gedaald ten opzichte van het jaar voordien.

De Europese autoverkopen zijn in december in totaal met 13,30% gestegen, zo blijkt uit de cijfers verstrekt door de European Automobile Manufacturer's Association (ACEA). Uitgedrukt in volumes zijn de verkopen van wagens op jaarbasis echter opnieuw gedaald. De groei van de verkopen in december was de grootste sinds december 2009, aldus de ACEA. Anderzijds waren de verkopen voor de maand december de op twee na zwakste voor de maand december in de afgelopen 10 jaar. In 2013 zijn de autoverkopen met 1,70% gedaald ten opzichte van het jaar voordien.