Op de Brusselse beurs valt vanmorgen vanwege Allerheiligen weinig te beleven, de BEL 20 moet lichtjes terrein prijsgeven. Belgacom kan een deel van het gisteren geleden verlies weer ophalen. Ook Delta Lloyd Securities licht goed op koers, terwijl er geen echt opvallende dalers zijn.

Nissan verlaagde vanmorgen de prognoses voor het lopende boekjaar, dit vanwege een aanhoudende zwakte op de Europese automarkt. De operationele winst is over het voorbije kwartaal met 19% gedaald, voor het volledige boekjaar wordt een 15% lager resultaat verwacht.

Op de Brusselse beurs valt vanmorgen vanwege Allerheiligen weinig te beleven, de BEL 20 moet lichtjes terrein prijsgeven. Belgacom kan een deel van het gisteren geleden verlies weer ophalen. Ook Delta Lloyd Securities licht goed op koers, terwijl er geen echt opvallende dalers zijn. Nissan verlaagde vanmorgen de prognoses voor het lopende boekjaar, dit vanwege een aanhoudende zwakte op de Europese automarkt. De operationele winst is over het voorbije kwartaal met 19% gedaald, voor het volledige boekjaar wordt een 15% lager resultaat verwacht.