Tommasi is van mening dat Europa over voldoende middelen beschikt om de schuldencrisis het hoofd te kunnen bieden. De Stoxx Europe 500 index is weliswaar met 16% gestegen vanaf het dieptepunt dat op 4 juni werd bereikt, maar toch zijn de Europese beurzen goedkoop gewaardeerd ten opzichte van de Amerikaanse of de Aziatische.

Spaanse overname voor Econocom

Econocom kondigt een akkoord aan voor de overname van Ermestel, de belangrijkste speler op de Spaanse virtualisatiemarkt.
Ermestel is pionier en marktleider in Spanje op het vlak van virtualisatie-oplossingen. Het bedrijf is sinds 2002 actief op de Spaanse markt en groeide al snel uit tot de grootste speler, met meer dan 600 grootschalige projecten bij overheids- en privébedrijven.

Ermestel, waarvan de zetel in Madrid ligt, heeft vestigingen op het hele Spaanse grondgebied en telt meer dan 60 werknemers. Tien onder hen zijn actief in Mexico, waar de groep in 2009 een filiaal opende. Al sinds de oprichting in 1992 blijft het bedrijf gestaag groeien. Zo haalt Ermestel vandaag een omzet van meer dan € 15 miljoen, waarvan bijna € 1 miljoen in Mexico.

Na een geslaagde samenwerking met Centrix in januari plant Econocom, de Belgische marktleider in virtualisatie-oplossingen voor desktops en servers, de overname van Ermestel om haar belangrijke positie op de markt van virtualisatiediensten en cloud computing nog te versterken.

"In de evolutie van IT- en telecominfrastructuren naar cloud-technologie, vormen virtualisatiediensten voor de Econocom Group een prioritaire groeimogelijkheid. Zo versterken we onze expertise in Europa en kunnen we een compleet gamma aan oplossingen leveren met een hoge toegevoegde waarde," verklaart Christophe Vanmalleghem, algemeen directeur Diensten bij Econocom.

Tommasi is van mening dat Europa over voldoende middelen beschikt om de schuldencrisis het hoofd te kunnen bieden. De Stoxx Europe 500 index is weliswaar met 16% gestegen vanaf het dieptepunt dat op 4 juni werd bereikt, maar toch zijn de Europese beurzen goedkoop gewaardeerd ten opzichte van de Amerikaanse of de Aziatische. Spaanse overname voor EconocomEconocom kondigt een akkoord aan voor de overname van Ermestel, de belangrijkste speler op de Spaanse virtualisatiemarkt. Ermestel is pionier en marktleider in Spanje op het vlak van virtualisatie-oplossingen. Het bedrijf is sinds 2002 actief op de Spaanse markt en groeide al snel uit tot de grootste speler, met meer dan 600 grootschalige projecten bij overheids- en privébedrijven. Ermestel, waarvan de zetel in Madrid ligt, heeft vestigingen op het hele Spaanse grondgebied en telt meer dan 60 werknemers. Tien onder hen zijn actief in Mexico, waar de groep in 2009 een filiaal opende. Al sinds de oprichting in 1992 blijft het bedrijf gestaag groeien. Zo haalt Ermestel vandaag een omzet van meer dan € 15 miljoen, waarvan bijna € 1 miljoen in Mexico. Na een geslaagde samenwerking met Centrix in januari plant Econocom, de Belgische marktleider in virtualisatie-oplossingen voor desktops en servers, de overname van Ermestel om haar belangrijke positie op de markt van virtualisatiediensten en cloud computing nog te versterken. "In de evolutie van IT- en telecominfrastructuren naar cloud-technologie, vormen virtualisatiediensten voor de Econocom Group een prioritaire groeimogelijkheid. Zo versterken we onze expertise in Europa en kunnen we een compleet gamma aan oplossingen leveren met een hoge toegevoegde waarde," verklaart Christophe Vanmalleghem, algemeen directeur Diensten bij Econocom.