Professor Duchateau verwees al herhaaldelijk naar de geleidelijke verbeteringen van een aantal Aziatische markten en de recente geleidelijke (her)opbouw van de posities in deze regio. Hij kiest echter voor een afbouw van het aantal Japanse aandelen in de portefeuille.

Hij verschuift de posities in Japan steeds nadrukkelijker in het voordeel van Europese waarden (met een blijvend in accent in Duitsland maar met toenemende interesse in Spanje) en zeker ook ten voordele van de breed gespreide aandelenfondsen in Azië. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Professor Duchateau verwees al herhaaldelijk naar de geleidelijke verbeteringen van een aantal Aziatische markten en de recente geleidelijke (her)opbouw van de posities in deze regio. Hij kiest echter voor een afbouw van het aantal Japanse aandelen in de portefeuille. Hij verschuift de posities in Japan steeds nadrukkelijker in het voordeel van Europese waarden (met een blijvend in accent in Duitsland maar met toenemende interesse in Spanje) en zeker ook ten voordele van de breed gespreide aandelenfondsen in Azië. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.