Ten tweede is de waardering van vastgoedaandelen fors hersteld en ziet men een toegenomen risico van oplopende rente.

ABN Amro heeft een voorkeur voor vastgoed in de VS, zijn neutraal op Aziatisch vastgoed en onderwogen ten aanzien van Europees vastgoed.

Verder hebben de analisten van de bank een voorkeur voor beursgenoteerd vastgoed met een portefeuille van hoge kwaliteit, met een sterke balans en een aantrekkelijke waardering.

Favoriete individuele aandelen zijn onder andere Corio en Vastned Retail. Bij de beleggingsfondsen zijn de analisten van ABN Amro onder meer gecharmeerd van het Robeco Property Equities Fund, wat een stevige tilt heeft naar de VS en Azië.

Ten tweede is de waardering van vastgoedaandelen fors hersteld en ziet men een toegenomen risico van oplopende rente. ABN Amro heeft een voorkeur voor vastgoed in de VS, zijn neutraal op Aziatisch vastgoed en onderwogen ten aanzien van Europees vastgoed. Verder hebben de analisten van de bank een voorkeur voor beursgenoteerd vastgoed met een portefeuille van hoge kwaliteit, met een sterke balans en een aantrekkelijke waardering. Favoriete individuele aandelen zijn onder andere Corio en Vastned Retail. Bij de beleggingsfondsen zijn de analisten van ABN Amro onder meer gecharmeerd van het Robeco Property Equities Fund, wat een stevige tilt heeft naar de VS en Azië.