Volgens Bernard Connolly, auteur van 'The Rotten Heart of Europe', ziet de Europese toekomst er bijzonder somber uit. De Europese politici en de Europese Centrale Bank gedragen zich als een kat in het nauw, maar beseffen maar al te goed dat er geen uitweg meer is.

Europa zal sociale onrust onmogelijk kunnen vermijden en die zal gepaard gaan met politieke onrust. De Europese economie is bezig in een diep gat te tuimelen waaruit ze niet snel kan rechtkrabbelen. Het avondland gaat in de ogen van Connolly een zeer sombere toekomst tegemoet.

Volgens Bernard Connolly, auteur van 'The Rotten Heart of Europe', ziet de Europese toekomst er bijzonder somber uit. De Europese politici en de Europese Centrale Bank gedragen zich als een kat in het nauw, maar beseffen maar al te goed dat er geen uitweg meer is. Europa zal sociale onrust onmogelijk kunnen vermijden en die zal gepaard gaan met politieke onrust. De Europese economie is bezig in een diep gat te tuimelen waaruit ze niet snel kan rechtkrabbelen. Het avondland gaat in de ogen van Connolly een zeer sombere toekomst tegemoet.