Op de voorpagina van de editie van vorige week staat volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer een mooie staafgrafiek die aangeeft dat na jaren van krimp er nu een tijd aanbreekt van groei in Europa.

Het voorpagina artikel begint allereerst met de diverse signalen dat de groei in Europa weer langzaam aan het aantrekken is. Voortrekkers zijn Duitsland, Groot-Brittannië en Ierland.

Voor het eerste land is de verwachting dat in 2014 de groei 1,8% zal zijn. Voorbodes van de groei zijn de indexen die de inkoopmanagers volgen. Deze zijn langzaam aan het stijgen.

Op de voorpagina van de editie van vorige week staat volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer een mooie staafgrafiek die aangeeft dat na jaren van krimp er nu een tijd aanbreekt van groei in Europa. Het voorpagina artikel begint allereerst met de diverse signalen dat de groei in Europa weer langzaam aan het aantrekken is. Voortrekkers zijn Duitsland, Groot-Brittannië en Ierland. Voor het eerste land is de verwachting dat in 2014 de groei 1,8% zal zijn. Voorbodes van de groei zijn de indexen die de inkoopmanagers volgen. Deze zijn langzaam aan het stijgen.