Griekenland bevindt zich in een regelrechte depressie-situatie, Italië bevindt zich aan de afgrond van een zware politieke crisis nu alle besparingsmaatregelen aangevochten worden en Spanje is politiek al even instabiel om maar te zwijgen van de insolvabele banken.

In Portugal ontvlucht de jonge generatie massaal het land, Frankijk stevent in sneltreinvaart op een bankroete welvaartsstaat af waarbij maar 17 van de 66 miljoen inwoners nog werk hebben. Duitsland verliest bij elk nieuw steunplan een deel van zijn welvaart, Nederland zinkt weg in een schuldenpoel en België blijft bij dit alles gewoon België.

Griekenland bevindt zich in een regelrechte depressie-situatie, Italië bevindt zich aan de afgrond van een zware politieke crisis nu alle besparingsmaatregelen aangevochten worden en Spanje is politiek al even instabiel om maar te zwijgen van de insolvabele banken. In Portugal ontvlucht de jonge generatie massaal het land, Frankijk stevent in sneltreinvaart op een bankroete welvaartsstaat af waarbij maar 17 van de 66 miljoen inwoners nog werk hebben. Duitsland verliest bij elk nieuw steunplan een deel van zijn welvaart, Nederland zinkt weg in een schuldenpoel en België blijft bij dit alles gewoon België.