Le Pen wil namelijk een referendum over de euro organiseren. De mening van de dochter van Jean-Marie Le Pen liegt er niet om: volgens haar is Europa niet meer dan een spelletje blufpoker dat het continent als geheel in twee duidelijke groepen onderverdeeld en die groepen staan lijnrecht tegenover elkaar.

Aan de ene kant staat het overgrote deel van de bevolking dat de schadelijke invloed van Europa aan de lijve ondervindt, aan de andere kant staat een klein groepje technocraten dat de euro verdedigt. Volgens Le Pen is een Franse exit niet onoverkomelijk: Europa zal heus geen tanks sturen als Frankrijk uit de euro stapt.

Le Pen wil namelijk een referendum over de euro organiseren. De mening van de dochter van Jean-Marie Le Pen liegt er niet om: volgens haar is Europa niet meer dan een spelletje blufpoker dat het continent als geheel in twee duidelijke groepen onderverdeeld en die groepen staan lijnrecht tegenover elkaar. Aan de ene kant staat het overgrote deel van de bevolking dat de schadelijke invloed van Europa aan de lijve ondervindt, aan de andere kant staat een klein groepje technocraten dat de euro verdedigt. Volgens Le Pen is een Franse exit niet onoverkomelijk: Europa zal heus geen tanks sturen als Frankrijk uit de euro stapt.