Samaras is volgens Farage dan weer een pop aan het touwtje van Goldman Sachs, de Griekse premier moet dansen naar de pijpen van de Amerikaanse zakenbank. Hij herinnert er aan dat 60% van de jonge Grieken momenteel werkloos is en dat de neo-nazi's door de straten van Athene marcheren.

Europa wordt gerund door grootbanken, big business en grote bureaucraten, zij bepalen wat er zal gebeuren of niet zal gebeuren. Maar Farage is van mening dat de Europeanen dit niet langer zullen pikken, de Europese verkiezingen dreigen een regelrechte afgang voor de klassieke partijen te worden.

Samaras is volgens Farage dan weer een pop aan het touwtje van Goldman Sachs, de Griekse premier moet dansen naar de pijpen van de Amerikaanse zakenbank. Hij herinnert er aan dat 60% van de jonge Grieken momenteel werkloos is en dat de neo-nazi's door de straten van Athene marcheren. Europa wordt gerund door grootbanken, big business en grote bureaucraten, zij bepalen wat er zal gebeuren of niet zal gebeuren. Maar Farage is van mening dat de Europeanen dit niet langer zullen pikken, de Europese verkiezingen dreigen een regelrechte afgang voor de klassieke partijen te worden.