Op de eerste plaats wordt de oprichting van een grensoverschrijdende bankenunie voorgesteld, een idee waar al langer mee wordt gespeeld.

.

Europa gaat daarnaast werk maken van fiscale integratie en van een steunfonds dat landen in nood een reddende hand moet toesteken.

De landen van de eurozone willen daarnaast ook werk maken van een verdere economische integratie. Of deze vier pijlers goedgekeurd gaan worden, moet uiteraard nog afgewacht worden.

Zoals verwacht heeft Spanje vandaag hulp gevraagd voor de banken. Het sentiment op de Europese beurzen is van kwaad naar erger geëvolueerd, het verlies voor de Euro Stoxx 50 bedraagt ongeveer anderhalf procent. De BEL 20 beperkt het verlies echter tot ongeveer een half procent.

Ablynx kondigt nieuwe overtuigende resultaten aan

Ablynx kondigde vandaag aan dat haar anti-TNFa Nanobody, ozoralizumab (ATN-103), voor de behandeling van inflammatoire aandoeningen, uitstekende resultaten aantoonde omtrent veiligheid en werkzaamheid in de 48 weken durende open label extensie (OLE) studie van de wereldwijde en Japanse Fase II studies, voor de behandeling van patiënten met reumatoïde artritis (RA), die niet meer voldoende reageren op methotrexaat alleen.

Dr Edwin Moses, Voorzitter en Gedelegeerd Bestuurder van Ablynx, lichtte toe: "We hebben altijd in dit programma geloofd en de data van deze lange-termijn studie hebben ons zelfs positief verrast. We hebben nu uitgebreide werkzaamheidsgegevens die mogelijks even goed zijn, of zelfs beter, dan andere anti-TNFa producten die commercieel beschikbaar zijn (en dit in een markt van $24 miljard). En wat de immunogeniciteit betreft, is er een onverwacht en mogelijks belangrijk voordeel tegenover Humira®, 's werelds meest verkochte anti-TNFa, en tegenover eender welke van haar biosimilar concurrenten die op de markt zouden kunnen komen. We geloven dat we nu de componenten hebben van een veel sterker en onderscheidend licentie-pakket dan voorheen."

Op de eerste plaats wordt de oprichting van een grensoverschrijdende bankenunie voorgesteld, een idee waar al langer mee wordt gespeeld. . Europa gaat daarnaast werk maken van fiscale integratie en van een steunfonds dat landen in nood een reddende hand moet toesteken. De landen van de eurozone willen daarnaast ook werk maken van een verdere economische integratie. Of deze vier pijlers goedgekeurd gaan worden, moet uiteraard nog afgewacht worden. Zoals verwacht heeft Spanje vandaag hulp gevraagd voor de banken. Het sentiment op de Europese beurzen is van kwaad naar erger geëvolueerd, het verlies voor de Euro Stoxx 50 bedraagt ongeveer anderhalf procent. De BEL 20 beperkt het verlies echter tot ongeveer een half procent.Ablynx kondigt nieuwe overtuigende resultaten aan Ablynx kondigde vandaag aan dat haar anti-TNFa Nanobody, ozoralizumab (ATN-103), voor de behandeling van inflammatoire aandoeningen, uitstekende resultaten aantoonde omtrent veiligheid en werkzaamheid in de 48 weken durende open label extensie (OLE) studie van de wereldwijde en Japanse Fase II studies, voor de behandeling van patiënten met reumatoïde artritis (RA), die niet meer voldoende reageren op methotrexaat alleen. Dr Edwin Moses, Voorzitter en Gedelegeerd Bestuurder van Ablynx, lichtte toe: "We hebben altijd in dit programma geloofd en de data van deze lange-termijn studie hebben ons zelfs positief verrast. We hebben nu uitgebreide werkzaamheidsgegevens die mogelijks even goed zijn, of zelfs beter, dan andere anti-TNFa producten die commercieel beschikbaar zijn (en dit in een markt van $24 miljard). En wat de immunogeniciteit betreft, is er een onverwacht en mogelijks belangrijk voordeel tegenover Humira®, 's werelds meest verkochte anti-TNFa, en tegenover eender welke van haar biosimilar concurrenten die op de markt zouden kunnen komen. We geloven dat we nu de componenten hebben van een veel sterker en onderscheidend licentie-pakket dan voorheen."