Dit is dan ook het beste resultaat sinds 2007. Londen was de opvallendste performer waarbij Londen's "main en junior market" met een totaal van 71 beursintroducties crica US $ 18.5b opgehaald hebben, goed voor 12% van de wereldwijde transactievolume in 2014 tot nu toe.

Marc Guns, verantwoordelijke vennoot Transactions bij EY België: "De Europese IPO-markt is in 2014 terug van weggeweest. Met een steeds positiever economisch klimaat en ondersteunend monetaire beleid van de centrale banken, zitten IPO's in de lift. We zien enerzijds een verhoogde activiteit in de traditionele Britse en Franse hotspots en anderzijds zien we ook IPO- activiteit uitbreiden naar andere Europese beurzen. Als het economisch herstel zich verder doorzet is dit een veelbelovend teken voor de kracht van de Europese IPO-markt."

Dit is dan ook het beste resultaat sinds 2007. Londen was de opvallendste performer waarbij Londen's "main en junior market" met een totaal van 71 beursintroducties crica US $ 18.5b opgehaald hebben, goed voor 12% van de wereldwijde transactievolume in 2014 tot nu toe. Marc Guns, verantwoordelijke vennoot Transactions bij EY België: "De Europese IPO-markt is in 2014 terug van weggeweest. Met een steeds positiever economisch klimaat en ondersteunend monetaire beleid van de centrale banken, zitten IPO's in de lift. We zien enerzijds een verhoogde activiteit in de traditionele Britse en Franse hotspots en anderzijds zien we ook IPO- activiteit uitbreiden naar andere Europese beurzen. Als het economisch herstel zich verder doorzet is dit een veelbelovend teken voor de kracht van de Europese IPO-markt."