Wall Street is vandaag opnieuw hoger gesloten, met redelijke winsten voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,81% en 0,67% in de plus, terwijl de Nasdaq een winst van 1,12% kon vasthouden.

Euro kan kaap van 1,23 dollar niet ronden

Op de valutamarkten ging de koers van de euro fractioneel lager, zodat de kaap van 1,23 dollar opnieuw niet kon worden gerond. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2280 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,479%, wat neerkomt op een daling met zowat anderhalf procent.

Olie duurder, goud weer wat goedkoper

Voor een troy ounce goud werd 1576,40 dollar betaald, of opnieuw enkele dollars minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 90 dollar betaald, of een stijging met een half procent ten opzichte van het vorige slot.

Wall Street is vandaag opnieuw hoger gesloten, met redelijke winsten voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,81% en 0,67% in de plus, terwijl de Nasdaq een winst van 1,12% kon vasthouden. Euro kan kaap van 1,23 dollar niet ronden Op de valutamarkten ging de koers van de euro fractioneel lager, zodat de kaap van 1,23 dollar opnieuw niet kon worden gerond. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2280 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,479%, wat neerkomt op een daling met zowat anderhalf procent. Olie duurder, goud weer wat goedkoper Voor een troy ounce goud werd 1576,40 dollar betaald, of opnieuw enkele dollars minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 90 dollar betaald, of een stijging met een half procent ten opzichte van het vorige slot.