De eurozone bevindt zich met andere woorden in haar puberteit, met alle gevolgen van dien. Europa staat bloot aan puberstreken, zodat de finish niet gehaald kan worden. Zoals een man of vrouw van die leeftijd worstelt de eurozone met interne conflicten.

Er is geen structuur en er is niemand die het echt voor het zeggen heeft. Bovendien hebben zowel Duitsland als Frankrijk, de twee grootmachten binnen de eurozone de spelregels al overtreden. Hafeez wijst er op dat alleen wie zonder zonde is de eerste steen mag werpen. In de eurozone is dat met andere woorden niemand.

De eurozone bevindt zich met andere woorden in haar puberteit, met alle gevolgen van dien. Europa staat bloot aan puberstreken, zodat de finish niet gehaald kan worden. Zoals een man of vrouw van die leeftijd worstelt de eurozone met interne conflicten. Er is geen structuur en er is niemand die het echt voor het zeggen heeft. Bovendien hebben zowel Duitsland als Frankrijk, de twee grootmachten binnen de eurozone de spelregels al overtreden. Hafeez wijst er op dat alleen wie zonder zonde is de eerste steen mag werpen. In de eurozone is dat met andere woorden niemand.