Er werd met grote woorden geschermd, Griekenland kreeg een flinke zedenpreek en uiteindelijk werd het land een ultimatum van drie dagen opgelegd. Na die periode zou aan de voorwaarden verbonden aan de hulpverstrekking moeten voldaan zijn. Uiteindelijk werd alleen maar gesteld dat de Grieken hun best hadden gedaan, meer niet.

Europa speelt blufpoker met de Duitse verkiezingen op komst, aldus Durden. Met die verkiezingen op komst willen de politici ten alle prijze beletten dat het kaartenhuisje begint te wankelen. Na september, wanneer de nieuwe Bundestag is samengesteld, kan de situatie er weer helemaal anders uitzien.

Er werd met grote woorden geschermd, Griekenland kreeg een flinke zedenpreek en uiteindelijk werd het land een ultimatum van drie dagen opgelegd. Na die periode zou aan de voorwaarden verbonden aan de hulpverstrekking moeten voldaan zijn. Uiteindelijk werd alleen maar gesteld dat de Grieken hun best hadden gedaan, meer niet. Europa speelt blufpoker met de Duitse verkiezingen op komst, aldus Durden. Met die verkiezingen op komst willen de politici ten alle prijze beletten dat het kaartenhuisje begint te wankelen. Na september, wanneer de nieuwe Bundestag is samengesteld, kan de situatie er weer helemaal anders uitzien.