Tyler Durden van Zero Hedge waarschuwt echter voor te grote lichtgelovigheid. China en Rusland staan er voor bekend dat ze macro-economische cijfers publiceren die op zijn zachtst gezegd onbetrouwbaar zijn, maar ook de Europese cijfers lijken gemanipuleerd.

In 2013 moest Europa een recordbedrag aan boetes betalen voor allerlei onfrisse praktijken, zoals prijsafspraken. Wanneer dergelijke praktijken schering en inslaan zijn, is de kans klein dat de macro-economische indicatoren wel juist zullen zijn. Het wordt hoog tijd dat de zeepbel die Barroso, Van Rompuy enzovoort ons voorhouden wordt doorprikt.

Tyler Durden van Zero Hedge waarschuwt echter voor te grote lichtgelovigheid. China en Rusland staan er voor bekend dat ze macro-economische cijfers publiceren die op zijn zachtst gezegd onbetrouwbaar zijn, maar ook de Europese cijfers lijken gemanipuleerd. In 2013 moest Europa een recordbedrag aan boetes betalen voor allerlei onfrisse praktijken, zoals prijsafspraken. Wanneer dergelijke praktijken schering en inslaan zijn, is de kans klein dat de macro-economische indicatoren wel juist zullen zijn. Het wordt hoog tijd dat de zeepbel die Barroso, Van Rompuy enzovoort ons voorhouden wordt doorprikt.