Wel stelde Merkel nieuwe maatregelen in het vooruitzicht die de Europese integratie kunnen bevorderen. Volgens de kanselier is er meer Europa nodig, maar kan de opbouw daarvan niet overhaast worden.

De verwachtingen wat de top van eind deze maand waren hooggespannen, maar de woorden van Merkel hebben wat koud water over die verwachtingen gegooid.

Het sentiment op de Europese beurzen blijft inmiddels positief, met een winst van zowat een half procent voor de Euro Stoxx 50. De BEL 20 hinkt duidelijk achterop, waarbij op de valutamarkten ook de euro weer wat terrein moet prijsgeven.

OIM plc kondigt 15 cent winst per aandeel aan voor 2011

OIM plc kondigt 15 cent winst per aandeel aan in de definitieve cijfers voor 2011, een aanzienlijke verhoging in vergelijking met 2010 (1 cent per aandeel).

Dit staat gelijk aan een netto winst van € 2,64 miljoen (2010 € 0,40 miljoen). De totale solvabiliteit steeg van 37% naar 47%, met een totaal eigen vermogen van € 9,8 miljoen (2010 € 6,6 miljoen).

De totale omzet steeg met 5% naar € 41,7 miljoen (2010 € 39,7 miljoen).

Overzicht 2011:

In een moeilijk economisch klimaat hebben OIM plc en haar investeringen verdere groei bereikt en haar doelen weten te realiseren.

Door de marktomstandigheden was OIM plc niet in staat volledige inschrijving voor de zerocoupon obligatie te behalen, waardoor de plaatsing geannuleerd werd.

OIM plc heeft "Out of Africa" verworven, een Duits bedrijf met een beursnotering op "Freiverkehr", en dat in de loop van 2012 gebruikt zal worden voor nieuwe investeringen.

Marius Ritskes, CEO van OIM plc reageerde: "Ik verwacht meer investeringsmogelijkheden te creëren en onze huidige stromen te versterken, wat hoogstwaarschijnlijk zal leiden tot een hogere Winst Per Aandeel, zoals de resultaten van de eerste maanden van dit jaar aantoonden. Daarnaast zal ik gefocust blijven op de waarde-creatie voor de aandeelhouders, inclusief betaling van dividenden in de nabije toekomst."

Wel stelde Merkel nieuwe maatregelen in het vooruitzicht die de Europese integratie kunnen bevorderen. Volgens de kanselier is er meer Europa nodig, maar kan de opbouw daarvan niet overhaast worden. De verwachtingen wat de top van eind deze maand waren hooggespannen, maar de woorden van Merkel hebben wat koud water over die verwachtingen gegooid. Het sentiment op de Europese beurzen blijft inmiddels positief, met een winst van zowat een half procent voor de Euro Stoxx 50. De BEL 20 hinkt duidelijk achterop, waarbij op de valutamarkten ook de euro weer wat terrein moet prijsgeven. OIM plc kondigt 15 cent winst per aandeel aan voor 2011 OIM plc kondigt 15 cent winst per aandeel aan in de definitieve cijfers voor 2011, een aanzienlijke verhoging in vergelijking met 2010 (1 cent per aandeel). Dit staat gelijk aan een netto winst van € 2,64 miljoen (2010 € 0,40 miljoen). De totale solvabiliteit steeg van 37% naar 47%, met een totaal eigen vermogen van € 9,8 miljoen (2010 € 6,6 miljoen). De totale omzet steeg met 5% naar € 41,7 miljoen (2010 € 39,7 miljoen). Overzicht 2011: In een moeilijk economisch klimaat hebben OIM plc en haar investeringen verdere groei bereikt en haar doelen weten te realiseren. Door de marktomstandigheden was OIM plc niet in staat volledige inschrijving voor de zerocoupon obligatie te behalen, waardoor de plaatsing geannuleerd werd. OIM plc heeft "Out of Africa" verworven, een Duits bedrijf met een beursnotering op "Freiverkehr", en dat in de loop van 2012 gebruikt zal worden voor nieuwe investeringen. Marius Ritskes, CEO van OIM plc reageerde: "Ik verwacht meer investeringsmogelijkheden te creëren en onze huidige stromen te versterken, wat hoogstwaarschijnlijk zal leiden tot een hogere Winst Per Aandeel, zoals de resultaten van de eerste maanden van dit jaar aantoonden. Daarnaast zal ik gefocust blijven op de waarde-creatie voor de aandeelhouders, inclusief betaling van dividenden in de nabije toekomst."