Jacques Cailloux, strategist bij Royal Bank of Scotland Group Plc in Londen, merkt op dat er eindelijk werk wordt gemaakt van een pan-Europese oplossing voor het probleem van de begrotingscrisis.

Dat is hoog tijd ook in landen als Italië, België en Spanje neemt de spanning toe. Vaste vorm heeft de oplossing nog niet gekregen, maar een aantal elementen zijn wel al bekend.

Jacques Cailloux spreekt van een reddingsplan voor Portugal, het inkopen van schulden, lagere rente op leningen die worden toegestaan, garanties voor openstaande schulden enzovoort.

Jacques Cailloux, strategist bij Royal Bank of Scotland Group Plc in Londen, merkt op dat er eindelijk werk wordt gemaakt van een pan-Europese oplossing voor het probleem van de begrotingscrisis. Dat is hoog tijd ook in landen als Italië, België en Spanje neemt de spanning toe. Vaste vorm heeft de oplossing nog niet gekregen, maar een aantal elementen zijn wel al bekend. Jacques Cailloux spreekt van een reddingsplan voor Portugal, het inkopen van schulden, lagere rente op leningen die worden toegestaan, garanties voor openstaande schulden enzovoort.