Wat betreft de affaire Cyprus wordt er een soort ping-pong spelletje gespeeld. De Cypriotische parlementsleden legden gisteren de bal weer in het kamp van Europa, van de 56 parlementsleden stemden er 36 tegen het reddingsplan in zijn huidige vorm terwijl er 19 zich onthielden.

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble betreurde de uitslag van de stemming, maar waarschuwde dat het land regelrecht op een bankroet afstevent.

Het aanbod van de eurozone en de eurogroep blijven volgens hem nog steeds geldig, maar het is zo goed als uitgesloten dat de Cyprioten op hun beslissing gaan terugkomen.

Wat betreft de affaire Cyprus wordt er een soort ping-pong spelletje gespeeld. De Cypriotische parlementsleden legden gisteren de bal weer in het kamp van Europa, van de 56 parlementsleden stemden er 36 tegen het reddingsplan in zijn huidige vorm terwijl er 19 zich onthielden. De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble betreurde de uitslag van de stemming, maar waarschuwde dat het land regelrecht op een bankroet afstevent. Het aanbod van de eurozone en de eurogroep blijven volgens hem nog steeds geldig, maar het is zo goed als uitgesloten dat de Cyprioten op hun beslissing gaan terugkomen.