In de komende dagen worden in Europa een groot aantal belangrijke macro-economische indicatoren bekendgemaakt. Morgen zijn er bijvoorbeeld de BBP-cijfers in Duitsland. De economen rekenen volgens Reuters op een groei van het BBP met 0,80%, ten opzichte van 3% vorig jaar.

Daarnaast zijn er morgen ook nog inflatiecijfers in verschillende landen op komst. Het betreft meer bepaald het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Duitsland. Volgens Reuters zou de inflatie in het Verenigd Koninkrijk in december ongewijzigd zijn gebleven op 2,70%.

In de komende dagen worden in Europa een groot aantal belangrijke macro-economische indicatoren bekendgemaakt. Morgen zijn er bijvoorbeeld de BBP-cijfers in Duitsland. De economen rekenen volgens Reuters op een groei van het BBP met 0,80%, ten opzichte van 3% vorig jaar. Daarnaast zijn er morgen ook nog inflatiecijfers in verschillende landen op komst. Het betreft meer bepaald het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Duitsland. Volgens Reuters zou de inflatie in het Verenigd Koninkrijk in december ongewijzigd zijn gebleven op 2,70%.