Voorwaarde is wel dat het Duits grondwettelijk hof volgende week niet dwars gaat liggen. Volgens Pease heeft de ECB de tail risico's niet weggenomen, die blijven nog steeds aanwezig. We krijgen meer duidelijkheid over de toekomst zodra de situatie op de financiële markten weer normaliseert. We blikken vandaag nog even terug op de cijfers die het omstreden Option vorige week bekendmaakte.

Option rapporteert resultaten van het eerste halfjaar 2012

Option heeft vorige week haar resultaten bekendgemaakt voor het eerste halfjaar van 2012, eindigend op 30 juni. De resultaten zijn uitgedrukt in euro en werden opgesteld in overeenstemming met de opname- en waarderingsgrondslagen van IFRS zoals aanvaard binnen de Europese Unie.

De boekhoudprincipes en waarderingsregels die in de onderstaande financiële rapportering worden gevolgd, zijn dezelfde als deze in de meest recente jaarrekening. De onderneming heeft haar IAS 34 tussentijdse financiële staten bekendgemaakt.

Business Update

Option heeft de voorbije 18 maanden zijn business omgevormd, met als resultaat dat de activiteit nu rond drie strategische pijlers is opgebouwd: Connectiviteit, Beveiliging, Beleving.

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, toonde Option de XYfi, VIU2, Cloudkey en GlobeSurfer III+. Op basis van de feedback uit de markt en van potentiële klanten werden deze producten en oplossingen verder ontwikkeld en worden ze nu gecommercialiseerd.

Voorwaarde is wel dat het Duits grondwettelijk hof volgende week niet dwars gaat liggen. Volgens Pease heeft de ECB de tail risico's niet weggenomen, die blijven nog steeds aanwezig. We krijgen meer duidelijkheid over de toekomst zodra de situatie op de financiële markten weer normaliseert. We blikken vandaag nog even terug op de cijfers die het omstreden Option vorige week bekendmaakte. Option rapporteert resultaten van het eerste halfjaar 2012 Option heeft vorige week haar resultaten bekendgemaakt voor het eerste halfjaar van 2012, eindigend op 30 juni. De resultaten zijn uitgedrukt in euro en werden opgesteld in overeenstemming met de opname- en waarderingsgrondslagen van IFRS zoals aanvaard binnen de Europese Unie. De boekhoudprincipes en waarderingsregels die in de onderstaande financiële rapportering worden gevolgd, zijn dezelfde als deze in de meest recente jaarrekening. De onderneming heeft haar IAS 34 tussentijdse financiële staten bekendgemaakt.Business Update Option heeft de voorbije 18 maanden zijn business omgevormd, met als resultaat dat de activiteit nu rond drie strategische pijlers is opgebouwd: Connectiviteit, Beveiliging, Beleving. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, toonde Option de XYfi, VIU2, Cloudkey en GlobeSurfer III+. Op basis van de feedback uit de markt en van potentiële klanten werden deze producten en oplossingen verder ontwikkeld en worden ze nu gecommercialiseerd.