De sancties zullen onvermijdelijk wegen op de Russische economie, die naar andere handelspartners in de regio Asia Pacific op zoek zal gaan. Daar zullen op hun beurt de Europese bedrijven het slachtoffer van worden, met een verzwakking van de bedrijfsresultaten tot gevolg.

Wanneer de Russische economie in een zware recessie zou belanden, zal die zonder enige twijfel ook gevolgen hebben voor de Europese economie. Eigenlijk zit Europa gevangen in een catch 22 situatie tussen Rusland en de Verenigde Staten, met als gevolg dat de Europeanen alleen maar kunnen verliezen.

De sancties zullen onvermijdelijk wegen op de Russische economie, die naar andere handelspartners in de regio Asia Pacific op zoek zal gaan. Daar zullen op hun beurt de Europese bedrijven het slachtoffer van worden, met een verzwakking van de bedrijfsresultaten tot gevolg. Wanneer de Russische economie in een zware recessie zou belanden, zal die zonder enige twijfel ook gevolgen hebben voor de Europese economie. Eigenlijk zit Europa gevangen in een catch 22 situatie tussen Rusland en de Verenigde Staten, met als gevolg dat de Europeanen alleen maar kunnen verliezen.