Er zou sprake zijn van een straf die kan worden opgelegd. De voorwaarden daartoe zullen op de meeting afgesproken worden.

Op basis van de futures gaan de Europese beurzen stabiel tot iets hoger openen. De beleggers liggen dus niet dadelijk wakker van de downgrading van de kredietrating van de Spaanse banken door Moody's of van de downgrading van die van Cyprus door Fitch.

Exmar sluit overeenkomst af met LLOG Exploration Company

EXMAR Offshore Company, Houston, Texas (USA) sloot een overeenkomst af met LLOG Exploration Company L.L.C., Covington, Louisiana (USA) voor het ontwerp van een nieuw half-afzinkbaar productieplatform dat in 2014 operationeel zal zijn in de Golf van Mexico. Het ontwerp van dit platform is gebaseerd op de door EXMAR ontworpen OPTI® romp.

Het ontwerp van de nieuwe constructie zal grotendeels overeenkomen met dat van de OPTI-EX® die door EXMAR NV werd gebouwd, vervolgens in 2011 aan LLOG Deepwater werd verkocht en thans in het "Who Dat" veld in Mississippi Canyon in de Golf van Mexico produceert.

Om tegemoet te komen aan de wensen van LLOG Exploration en haar partners zal het nieuwe ontwerp groter zijn. De OPTI® romp zal zodanig ontworpen zijn om een maximale mobiliteit te verschaffen en zal aan alle milieuvereisten van de regelgevende instanties voldoen.

EXMAR's CEO, Nicolas Saverys verklaarde "verheugd te zijn om door LLOG te zijn verzocht een tweede productiefaciliteit te ontwikkelen voor de Golf van Mexico.

Deze overeenkomst leidt tot verderzetting van de samenwerking met LLOG, welke samenwerking startte bij de onderhandelingen over OPTI-EX®. EXMAR stelt het vertrouwen van LLOG in het OPTI® design voor het ontwikkelen van een flexibel productieplatform bestemd voor diepere wateren zeer op prijs".

EXMAR zal instaan voor het ontwerp en projectiebeheer, alsook de engineering en het toezicht op de bouw van het OPTI® ontwerp.

Er zou sprake zijn van een straf die kan worden opgelegd. De voorwaarden daartoe zullen op de meeting afgesproken worden. Op basis van de futures gaan de Europese beurzen stabiel tot iets hoger openen. De beleggers liggen dus niet dadelijk wakker van de downgrading van de kredietrating van de Spaanse banken door Moody's of van de downgrading van die van Cyprus door Fitch.Exmar sluit overeenkomst af met LLOG Exploration Company EXMAR Offshore Company, Houston, Texas (USA) sloot een overeenkomst af met LLOG Exploration Company L.L.C., Covington, Louisiana (USA) voor het ontwerp van een nieuw half-afzinkbaar productieplatform dat in 2014 operationeel zal zijn in de Golf van Mexico. Het ontwerp van dit platform is gebaseerd op de door EXMAR ontworpen OPTI® romp. Het ontwerp van de nieuwe constructie zal grotendeels overeenkomen met dat van de OPTI-EX® die door EXMAR NV werd gebouwd, vervolgens in 2011 aan LLOG Deepwater werd verkocht en thans in het "Who Dat" veld in Mississippi Canyon in de Golf van Mexico produceert. Om tegemoet te komen aan de wensen van LLOG Exploration en haar partners zal het nieuwe ontwerp groter zijn. De OPTI® romp zal zodanig ontworpen zijn om een maximale mobiliteit te verschaffen en zal aan alle milieuvereisten van de regelgevende instanties voldoen. EXMAR's CEO, Nicolas Saverys verklaarde "verheugd te zijn om door LLOG te zijn verzocht een tweede productiefaciliteit te ontwikkelen voor de Golf van Mexico. Deze overeenkomst leidt tot verderzetting van de samenwerking met LLOG, welke samenwerking startte bij de onderhandelingen over OPTI-EX®. EXMAR stelt het vertrouwen van LLOG in het OPTI® design voor het ontwikkelen van een flexibel productieplatform bestemd voor diepere wateren zeer op prijs". EXMAR zal instaan voor het ontwerp en projectiebeheer, alsook de engineering en het toezicht op de bouw van het OPTI® ontwerp.