Bovendien verslechtert de situatie zienderogen, terwijl de Europese leiders bij wijze van spreken werkloos staan toe te kijken.

Het gaat met andere woorden van kwaad naar erger, zoals onder andere wordt aangetoond door de evolutie van de flash PMI in Frankrijk.

Deze Flash PMI index is opnieuw gedaald en bevindt zich inmiddels op een dieptepunt voor de afgelopen vier jaar. Beterschap hoeft niet worden verwacht.

De Duitse economie was tot dusver de Europese sterkhouder, maar in dat front dreigen langzaam maar zeker barstjes te komen. Tenslotte hoeft het weinig of geen betoog dat Spanje en Italië op economisch vlak een regelrechte horror show opvoeren.

Bovendien verslechtert de situatie zienderogen, terwijl de Europese leiders bij wijze van spreken werkloos staan toe te kijken. Het gaat met andere woorden van kwaad naar erger, zoals onder andere wordt aangetoond door de evolutie van de flash PMI in Frankrijk. Deze Flash PMI index is opnieuw gedaald en bevindt zich inmiddels op een dieptepunt voor de afgelopen vier jaar. Beterschap hoeft niet worden verwacht. De Duitse economie was tot dusver de Europese sterkhouder, maar in dat front dreigen langzaam maar zeker barstjes te komen. Tenslotte hoeft het weinig of geen betoog dat Spanje en Italië op economisch vlak een regelrechte horror show opvoeren.