Volgens Farage is het Europees project simpelweg gedoemd om te mislukken en dat zal snel sneller dan verwacht blijken. Europa is zelf tegen Europa, waarbij ieder land wel zijn eigen beweegredenen om tegen Europa te zijn. Waarbij er duidelijke verschillen zijn tussen het sterke noorden en het zwakke zuiden.

Zuid-Europa is niet te spreken over de harde besparingsmaatregelen die in het kader van Europa werden opgelegd en die de economie van de betrokken landen zware schade heeft toegebracht. Noord-Europa lijkt anderzijds steeds minder bereid om het zwakke zuiden te ondersteunen.

Volgens Farage is het Europees project simpelweg gedoemd om te mislukken en dat zal snel sneller dan verwacht blijken. Europa is zelf tegen Europa, waarbij ieder land wel zijn eigen beweegredenen om tegen Europa te zijn. Waarbij er duidelijke verschillen zijn tussen het sterke noorden en het zwakke zuiden. Zuid-Europa is niet te spreken over de harde besparingsmaatregelen die in het kader van Europa werden opgelegd en die de economie van de betrokken landen zware schade heeft toegebracht. Noord-Europa lijkt anderzijds steeds minder bereid om het zwakke zuiden te ondersteunen.