Hij stoort zich mateloos aan iedereen die nu komt vertellen dat de Europese crisis achter de rug is.

Wie dat vertelt, durft de werkelijkheid niet onder ogen te zien. Europa is volgens Farage economisch een compleet rampgebied geworden en dat is louter en alleen te danken aan de euro.

Inmiddels is het volgens hem duidelijk geworden dat lidmaatschap van de eurozone onmogelijk compatibel kan zijn met een democratie gebaseerd op natiestaten.

Iedereen probeert zijn best te doen om de gevolgen van de ramp te verdoezelen, maar inmiddels is overduidelijk gebleken dat de keizer geen kleren draagt.

Hij stoort zich mateloos aan iedereen die nu komt vertellen dat de Europese crisis achter de rug is. Wie dat vertelt, durft de werkelijkheid niet onder ogen te zien. Europa is volgens Farage economisch een compleet rampgebied geworden en dat is louter en alleen te danken aan de euro. Inmiddels is het volgens hem duidelijk geworden dat lidmaatschap van de eurozone onmogelijk compatibel kan zijn met een democratie gebaseerd op natiestaten. Iedereen probeert zijn best te doen om de gevolgen van de ramp te verdoezelen, maar inmiddels is overduidelijk gebleken dat de keizer geen kleren draagt.