Renteniers zullen het niet graag horen, maar Europa heeft een politiek van lage rentevoeten nodig en dat gedurende jaren. Juckes gaat nog een stapje verder door te beweren dat de economie in de eurozone jarenlang onder nul zouden gehouden moeten worden.

Alleen op die manier kan de economie zich opnieuw herstellen. De Europese centrale bank en de Europese politici weigeren echter het probleem onder ogen te zien, het enige dat ze doen is de bal voor zich uitschoppen. Dat zal zo blijven duren tot de ECB met de rug tegen de muur staat, pas dan zal worden ingegrepen.

Renteniers zullen het niet graag horen, maar Europa heeft een politiek van lage rentevoeten nodig en dat gedurende jaren. Juckes gaat nog een stapje verder door te beweren dat de economie in de eurozone jarenlang onder nul zouden gehouden moeten worden. Alleen op die manier kan de economie zich opnieuw herstellen. De Europese centrale bank en de Europese politici weigeren echter het probleem onder ogen te zien, het enige dat ze doen is de bal voor zich uitschoppen. Dat zal zo blijven duren tot de ECB met de rug tegen de muur staat, pas dan zal worden ingegrepen.