Het Center of planning and Economic Research in Griekenland heef een wel erg radicale oplossing voor het probleem van de jeugdwerkloosheid uitgedokterd. Overwogen wordt namelijk om jongeren tot 24 jaar gratis aan bedrijven aan te bieden als werknemers.

Het is de bedoeling dat de jongeren ervaring opdoen, terwijl ze anderzijds de kans krijgen om de bedrijven te overtuigen van hun kwaliteiten als werknemer. Sommige economen hebben bijzonder boos gereageerd, ze spreken van het opnieuw invoeren van de slavernij.

Het Center of planning and Economic Research in Griekenland heef een wel erg radicale oplossing voor het probleem van de jeugdwerkloosheid uitgedokterd. Overwogen wordt namelijk om jongeren tot 24 jaar gratis aan bedrijven aan te bieden als werknemers. Het is de bedoeling dat de jongeren ervaring opdoen, terwijl ze anderzijds de kans krijgen om de bedrijven te overtuigen van hun kwaliteiten als werknemer. Sommige economen hebben bijzonder boos gereageerd, ze spreken van het opnieuw invoeren van de slavernij.