Gezien de verkoop van Antwerpse Diamantbank (ADB) aan Yinren Group niet succesvol afgerond kon worden, heeft KBC beslist om, in uitvoering van de overeenkomst met de Europese Commissie, de kredietdossiers en activiteiten van Antwerpse Diamantbank (ADB) geleidelijk en op geordende wijze af te bouwen.

Dit zal gebeuren met respect voor de klanten en de met hen gemaakte contractuele afspraken, aldus het vanmorgen gepubliceerde persbericht. Er worden bij ADB geen nieuwe kredieten meer verstrekt of activiteiten verder ontwikkeld.

Gezien de verkoop van Antwerpse Diamantbank (ADB) aan Yinren Group niet succesvol afgerond kon worden, heeft KBC beslist om, in uitvoering van de overeenkomst met de Europese Commissie, de kredietdossiers en activiteiten van Antwerpse Diamantbank (ADB) geleidelijk en op geordende wijze af te bouwen. Dit zal gebeuren met respect voor de klanten en de met hen gemaakte contractuele afspraken, aldus het vanmorgen gepubliceerde persbericht. Er worden bij ADB geen nieuwe kredieten meer verstrekt of activiteiten verder ontwikkeld.