Volgens Jim Rogers, die samen met George Soros destijds het Quantum Fund oprichtte, is de aankondiging van de Europese Centrale Bank wat betreft het inkopen geen chame-changer, wel integendeel. Europa gaat een zware prijs betalen voor de crisis, obligatie-inkopen of geen obligatie-inkopen.

Rogers hoort de Europese leiders altijd maar dezelfde boodschap herhalen, er komt geen enkele schot in de zaak. De markten zijn nu weer een maandje of zo gesust, maar inmiddels blijven de schulden zich opstapelen.

Het herstel op de beurzen is volgens Rogers van tijdelijke aard, al snel zullen de beleggers weer met hun neus op de realiteit worden gedrukt.

Grote opdracht voor Fugro Mexico

Fugro (Mexico) heeft tezamen met Constructora Subacuatica Diavaz, S.A. de C.V., waarmee reeds lange tijd wordt samengewerkt, een grote offshore opdracht ontvangen van PEMEX, de nationale oliemaatschappij van Mexico.

De opdracht heeft een totale waarde van ongeveer EUR 50 miljoen. Het project bestaat uit geofysisch en geotechnisch onderzoek op meerdere locaties. Het werk zal eind september 2012 beginnen en tot augustus 2013 duren.

Volgens Jim Rogers, die samen met George Soros destijds het Quantum Fund oprichtte, is de aankondiging van de Europese Centrale Bank wat betreft het inkopen geen chame-changer, wel integendeel. Europa gaat een zware prijs betalen voor de crisis, obligatie-inkopen of geen obligatie-inkopen. Rogers hoort de Europese leiders altijd maar dezelfde boodschap herhalen, er komt geen enkele schot in de zaak. De markten zijn nu weer een maandje of zo gesust, maar inmiddels blijven de schulden zich opstapelen. Het herstel op de beurzen is volgens Rogers van tijdelijke aard, al snel zullen de beleggers weer met hun neus op de realiteit worden gedrukt.Grote opdracht voor Fugro Mexico Fugro (Mexico) heeft tezamen met Constructora Subacuatica Diavaz, S.A. de C.V., waarmee reeds lange tijd wordt samengewerkt, een grote offshore opdracht ontvangen van PEMEX, de nationale oliemaatschappij van Mexico. De opdracht heeft een totale waarde van ongeveer EUR 50 miljoen. Het project bestaat uit geofysisch en geotechnisch onderzoek op meerdere locaties. Het werk zal eind september 2012 beginnen en tot augustus 2013 duren.