De gevolgen van een achteruitboerende economie wegen veel zwaarder door dan we op het eerste gezicht zouden denken. Op de eerste plaats zullen de doelstellingen wat betreft de begroting niet worden gehaald, waardoor de crisis zich nog verder dreigt te verdiepen.

Duitsland zal namelijk bijkomende besparingen blijven eisen. Uiteindelijk zullen de kiezers steeds extremere standpunten gaan innemen, met als gevolg dat Europa politiek onbestuurbaar dreigt te worden. De Europese economie kwakkelt terwijl de kiezers steeds radicaler worden, een cocktail die op termijn dodelijk dreigt te worden.

De gevolgen van een achteruitboerende economie wegen veel zwaarder door dan we op het eerste gezicht zouden denken. Op de eerste plaats zullen de doelstellingen wat betreft de begroting niet worden gehaald, waardoor de crisis zich nog verder dreigt te verdiepen. Duitsland zal namelijk bijkomende besparingen blijven eisen. Uiteindelijk zullen de kiezers steeds extremere standpunten gaan innemen, met als gevolg dat Europa politiek onbestuurbaar dreigt te worden. De Europese economie kwakkelt terwijl de kiezers steeds radicaler worden, een cocktail die op termijn dodelijk dreigt te worden.