De recent door de Japanse regering aangekondigde aangrijpende maatregelen zijn precies bedoeld om aan deze situatie te ontsnappen. Het land van de rijzende zon werd ongeveer 20 jaar door deflatie geteisterd.

Deze situatie schijnt nu ook voor Europa onvermijdelijk te worden, maar daar stopt het niet mee. Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat de Verenigde Staten de volgende in het rijtje zijn. Ook de VS zitten zo vast als maar kan zijn in een trendmolen van alsmaar meer gedrukt geld.

Voor de VS wordt het moeilijk ontsnappen met de Chinese economie over het hoogtepunt heen, met Japan dat wanhopige pogingen doet om het dal te raken en met Europa waar constant de alarmlichtjes over de economische crisis gaan flikkeren. De ingrepen van de FED hebben de situatie alleen maar verergerd.

De recent door de Japanse regering aangekondigde aangrijpende maatregelen zijn precies bedoeld om aan deze situatie te ontsnappen. Het land van de rijzende zon werd ongeveer 20 jaar door deflatie geteisterd. Deze situatie schijnt nu ook voor Europa onvermijdelijk te worden, maar daar stopt het niet mee. Tyler Durden van Zero Hedge is van mening dat de Verenigde Staten de volgende in het rijtje zijn. Ook de VS zitten zo vast als maar kan zijn in een trendmolen van alsmaar meer gedrukt geld. Voor de VS wordt het moeilijk ontsnappen met de Chinese economie over het hoogtepunt heen, met Japan dat wanhopige pogingen doet om het dal te raken en met Europa waar constant de alarmlichtjes over de economische crisis gaan flikkeren. De ingrepen van de FED hebben de situatie alleen maar verergerd.