Afgelopen weekend verklaarde hij dat er geen sprake van is dat de klanten van de banken een deel van hun geld zullen kwijtraken, iets waar algemeen voor wordt gevreesd.

De meeting vindt plaats op 14 en 15 maart en op de agenda staat uiteraard het reddingsplan voor Cyprus, het vijfde voor een land uit de eurozone sinds de financiële crisis in 2009 is begonnen. Dat reddingsplan kan de Cypriotische debt- to-GDP ratio volgend jaar doen pieken op 140%.

IMF Managing Director Christine Lagarde merkte gisteren op dat elk reddingsplan voor Cyprus vooral op de lange termijn moet gericht zijn.

De afgelopen maanden is er veel geld weggevloeid bij de Cypriotische banken, maar volgens Anastasiades is die evolutie niet echt zorgwekkend.

Afgelopen weekend verklaarde hij dat er geen sprake van is dat de klanten van de banken een deel van hun geld zullen kwijtraken, iets waar algemeen voor wordt gevreesd. De meeting vindt plaats op 14 en 15 maart en op de agenda staat uiteraard het reddingsplan voor Cyprus, het vijfde voor een land uit de eurozone sinds de financiële crisis in 2009 is begonnen. Dat reddingsplan kan de Cypriotische debt- to-GDP ratio volgend jaar doen pieken op 140%. IMF Managing Director Christine Lagarde merkte gisteren op dat elk reddingsplan voor Cyprus vooral op de lange termijn moet gericht zijn. De afgelopen maanden is er veel geld weggevloeid bij de Cypriotische banken, maar volgens Anastasiades is die evolutie niet echt zorgwekkend.