Europa dreigt opnieuw in een patstelling te belanden, want de meningen over de aanpak van de crisis verschillen grondig. Mario Draghi en de Europese Centrale Bank willen bijkomende maatregelen treffen om de economie op snelheid te krijgen en zo de crisis definitief op te lossen.

Maar de Bundesbank is bij monde van haar president Jens Weidmann naar tegen. Eerder wordt naar de regeringen verwezen, die de passende maatregelen moeten treffen om de economie te hervormen. Weidmann gaf overigens wel toe dat de crisis in de eurozone nog niet voorbij is.

Europa dreigt opnieuw in een patstelling te belanden, want de meningen over de aanpak van de crisis verschillen grondig. Mario Draghi en de Europese Centrale Bank willen bijkomende maatregelen treffen om de economie op snelheid te krijgen en zo de crisis definitief op te lossen. Maar de Bundesbank is bij monde van haar president Jens Weidmann naar tegen. Eerder wordt naar de regeringen verwezen, die de passende maatregelen moeten treffen om de economie te hervormen. Weidmann gaf overigens wel toe dat de crisis in de eurozone nog niet voorbij is.