Alleen moet daar aan worden toegevoegd dat die 'blauwdruk' de voorbode is van iets wat veel ergers is dan nu algemeen wordt aangenomen.

Het Cypriotisch parlement is met een kleine meerderheid akkoord gegaan met de opgelegde voorwaarden, maar Durden verwacht in de toekomst heel wat meer weerstand.

Europa dreigt een totalitaire staat te worden, waarbij Duitsland aan de touwtjes zal blijven trekken. Landen die steun wensen te ontvangen, zullen naar de pijpen van Duitsland moeten dansen. Dat zal alleen nog maar erger worden met de Duitse parlementsverkiezingen op komst.

Alleen moet daar aan worden toegevoegd dat die 'blauwdruk' de voorbode is van iets wat veel ergers is dan nu algemeen wordt aangenomen. Het Cypriotisch parlement is met een kleine meerderheid akkoord gegaan met de opgelegde voorwaarden, maar Durden verwacht in de toekomst heel wat meer weerstand. Europa dreigt een totalitaire staat te worden, waarbij Duitsland aan de touwtjes zal blijven trekken. Landen die steun wensen te ontvangen, zullen naar de pijpen van Duitsland moeten dansen. Dat zal alleen nog maar erger worden met de Duitse parlementsverkiezingen op komst.