Griekenland durft zich opnieuw op de financiële markten vertonen, volgens Mario "Whatever-It-Takes" Draghi is de crisis over. Toch overweegt de Europese Centrale Bank om haar vorm van quantative easing in te voeren, precies alsof dit een recept is dat altijd en overal werkt.

Maar eigenlijk draait Europa ons een rad voor de ogen, want als puntje bij paaltje komt is er helemaal niets opgelost. Economisch blijft het oude continent een puinhoop met een gigantisch hoge werkloosheidsgraad in sommige regio's. Die problemen zijn er nog altijd en zullen voorlopig niet verdwijnen.

Griekenland durft zich opnieuw op de financiële markten vertonen, volgens Mario "Whatever-It-Takes" Draghi is de crisis over. Toch overweegt de Europese Centrale Bank om haar vorm van quantative easing in te voeren, precies alsof dit een recept is dat altijd en overal werkt. Maar eigenlijk draait Europa ons een rad voor de ogen, want als puntje bij paaltje komt is er helemaal niets opgelost. Economisch blijft het oude continent een puinhoop met een gigantisch hoge werkloosheidsgraad in sommige regio's. Die problemen zijn er nog altijd en zullen voorlopig niet verdwijnen.