Hij is nog altijd verbaasd dat Europa er vorig jaar in is geslaagd om een ramp te vermijden, maar uitstel hoeft in dit geval geen afstel te betekenen.

In zijn recente blog, getiteld "Bleeding Europe", hekelt hij nog steeds de besparingsmaatregelen die in landen als Griekenland, Portugal, Spanje en Ierland worden opgelegd. Europa denkt dat we nog in de Middeleeuwen leven en past ook remedies toe die uit die tijd dateren.

In geval van ziekte werd enkele honderden jaren geleden steevast bloed afgetapt. Wanneer de ziekte nog zieker werd, werd nog meer bloed afgetapt.

Zelfs rekening gehouden met het feit dat de euro nog altijd bestaat, ziet Krugman de crisis in de eurozone nog steeds volgens het script verlopen.

Hij is nog altijd verbaasd dat Europa er vorig jaar in is geslaagd om een ramp te vermijden, maar uitstel hoeft in dit geval geen afstel te betekenen. In zijn recente blog, getiteld "Bleeding Europe", hekelt hij nog steeds de besparingsmaatregelen die in landen als Griekenland, Portugal, Spanje en Ierland worden opgelegd. Europa denkt dat we nog in de Middeleeuwen leven en past ook remedies toe die uit die tijd dateren. In geval van ziekte werd enkele honderden jaren geleden steevast bloed afgetapt. Wanneer de ziekte nog zieker werd, werd nog meer bloed afgetapt. Zelfs rekening gehouden met het feit dat de euro nog altijd bestaat, ziet Krugman de crisis in de eurozone nog steeds volgens het script verlopen.