Frankrijk is overigens geen alleenstaand geval, ook andere Europese landen zitten in hetzelfde schuitje.

Er zou dringend iets moeten gebeuren, maar dat gebeurt dus niet. Europa blijft maar bekvechten en lost geen enkel probleem op, terwijl de Verenigde Staten tenminste van aanpakken weten. Het probleem van de fiscale klip ligt er op tafel en er zal hoe dan ook een oplossing voor komen.

PPR heeft als verkoper van luxegoederen niet zo veel hinder ondervonden van de vorige economische crisis en ook vandaag de dag mag het bedrijf niet klagen over de gang van zaken. De verkopen in Europa mogen echter grotendeels op rekening van oosterse toeristen geschreven worden.

Frankrijk is overigens geen alleenstaand geval, ook andere Europese landen zitten in hetzelfde schuitje. Er zou dringend iets moeten gebeuren, maar dat gebeurt dus niet. Europa blijft maar bekvechten en lost geen enkel probleem op, terwijl de Verenigde Staten tenminste van aanpakken weten. Het probleem van de fiscale klip ligt er op tafel en er zal hoe dan ook een oplossing voor komen. PPR heeft als verkoper van luxegoederen niet zo veel hinder ondervonden van de vorige economische crisis en ook vandaag de dag mag het bedrijf niet klagen over de gang van zaken. De verkopen in Europa mogen echter grotendeels op rekening van oosterse toeristen geschreven worden.