Volgens Business Insider worden de ontwikkelingen in Europa niettemin nog steeds met een scheef oog bekeken. Volgens een onderzoek uitgevoerd door Bank of America Merrill Lynch is de Europese schuldencrisis opnieuw de grootste bekommernis van de beleggers.

Daarmee heeft Europa de plaats ingenomen van de fiscale klip in de Verenigde Staten, die tot voor kort als het grootste probleem werd beschouwd. Blijkbaar gaan de beleggers er van uit dat er uiteindelijk wel een oplossing voor die crisis zal worden gevonden.

Volgens Business Insider worden de ontwikkelingen in Europa niettemin nog steeds met een scheef oog bekeken. Volgens een onderzoek uitgevoerd door Bank of America Merrill Lynch is de Europese schuldencrisis opnieuw de grootste bekommernis van de beleggers. Daarmee heeft Europa de plaats ingenomen van de fiscale klip in de Verenigde Staten, die tot voor kort als het grootste probleem werd beschouwd. Blijkbaar gaan de beleggers er van uit dat er uiteindelijk wel een oplossing voor die crisis zal worden gevonden.